Hirdetés

Tudod, ki Samuel L. Jackson kedvenc bosszúállója?

|

Nick Fury legalább annyira fontos szereplője az univerzumnak, mint Vasember, így fontos lehet a kérdés, hogy ki az ő kedvenc szuperhőse.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter leülhetett egy interjúra Samuel L. Jacksonnal, és az egyik fontos kérdésük az volt, hogy ki a színész kedvenc hőse a szupercsapatból. Az első válasza nyilván Nick Fury volt, mert hát Samuel L. Jacksonról beszélünk. Az MCU tartópillére nyilván megérdemli a kitüntetést, de persze azért más szívének fontos karakterről is szó esett.

Hirdetés

Ha végiggondoljuk a kettő viszonyát, akkor nem meglepő, hogy a Fekete Özvegyre esett a választása. Nick Fury és Natasha Romanoff már a Vasember 2 óta együtt dolgoztak, amikor kettejük próbálta felmérni Tony Stark kooperációs képességeit.

A Fekete Özvegy aztán Amerika Kapitánnyal is együtt dolgozott, hogy kiderítsék ki volt Fury látszólagos gyilkosa. Az is hozzátesz a dologhoz, hogy Natasha minden szupererő nélkül áll helyt egy csapatban, ahol gyakorlatilag emberfeletti lények és istenek harcolnak Földön túli gonoszokkal.

Persze még az is lehet, hogy a Fekete Özvegy filmje lesz az első az MCU következő fázisában, emiatt nem árt neki egy kis fényezés. A jelenlegi tervek szerint 2020. november 5-én kerül a mozikba, de persze a koronavírus jelenleg Thanost akar játszani, és nem tudjuk, meddig keseríti meg ez az életünket, reméljük az év végére már tarthatóak lesznek a tervezett premierek, bár a Disney folyamatosan variál még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)