Hirdetés

Samuel L. Jackson fancsali képet vágott a Tony-díj átadásakor, az internet imádja

|

Nagyobb figyelmet kapott ezzel a színész, mint az, aki nyert.

Hirdetés

Samuel L. Jackson a világ egyik legismertebb színésze, akinek annyi emlékezetes alakítás van már a háta mögött, hogy mást most is legendának számít. A 74 éves színész azonban rendíthetetlenül játszik tovább, és nemcsak filmekben (mint a Marvelek) vagy sorozatokban (például a Disney+-on hamarosan elrajtoló Titkos invázióban) láthatja őt a közönség, hanem bizony színházi előadásokban is. 

A káromkodások mesterét az eddigi pályafutása során az Akadémia életműdíjjal jutalmazta és a Ponyvaregényért BAFTA-díjat is kapott sok más szobor mellett, szóval abszolút nem panaszkodhat ilyen téren, viszont nyilván rendkívül megtisztelő lett volna számára, ha megkapja a legnagyobb színpadi elismerést, a Tony-díjat, amely olyan presztízzsel bír, mint az Oscar vagy az Emmy. 

Hirdetés

Vasárnap este kihirdették az idei nyerteseket, Samuel L. Jackson a New Yorkban bemutatott The Piano Lesson című darabban nyújtott teljesítménye miatt került az esélyesek közé a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában. A díjat azonban nem neki ítélték oda, hanem kollégájának, Brandon Uranowitznak a Leopoldstadt című előadásért, viszont mégsem Uranowitz győzelmével volt tele a sajtó, hanem azzal, hogy Samuel L. Jackson milyen őszinte arckifejezésekkel reagált a vereségére. 

A színész alapvetően is unottan nézett maga elé és várta a fejleményeket, majd mikor kiderült, hogy nem az ő nevét mondják, felfedezhetőek az arcán a csalódottság jelei, ezeket az őszinte reakciókat pedig imádta a média és az internet népe is, valószínűleg gyorsan mémmé fog válni. 

Egyébként nincs ebben semmi meglepő, Samuel L. Jackson nem arról híres, hogy magában tartja a véleményét: volt, hogy baromságnak nevezte azt, hogy bárki is többet káromkodna nála a vásznon, máskor a Pókember: Idegenben egyik plakátja dühítette fel, és olyan eset is akadt, amikor kijelentette, hogy inkább szerepel nagy költségvetésű, mint Oscar-esélyes filmekben

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)