Hirdetés

A Comic-Conon mutatkozhat be a Man of Steel 2

|

A DC többi filmje mellett nem lenne nagy meglepetés, ha a Man of Steel 2-ről is esne szó a rendezvényen.

Hirdetés

Egy szűk hónap múlva rendezik a 2018-as San Diego Comic-Cont, és idén a DC mindent belead, hogy lenyűgözze a rajongókat. Mondjuk az kicsit megkönnyíti a dolgukat, hogy ebben az évben a Marvel Studios nem vesz részt a Comic-Conon.

Hirdetés

A rendezvényen debütál az Aquaman első hivatalos trailere, a Shazam!-mal is készülnek, illetve várhatóan Gal Gadot is ott lesz, hogy beszéljen kicsit a Wonder Woman 1984-ről. Emellett pedig már sokan pletykálják, hogy a Man of Steel 2 bejelentést is a Comic-Conra tartogatja a DC.

A Revenge of the Fans blog és podcast főszerekesztője, Mario-Francisco Robles információi szerint Henry Cavill is ott lesz a rendezvényen - nyilván azért, hogy a Man of Steel 2-t jelentse be, de egyesek szerint a Shazam! promócióját segítené egy Comic-Conos fellépéssel, illetve akár egy filmes cameoval is.

Robles kijelentését egyelőre hivatalos források nem erősítették meg, így lehet, hogy Cavill nem is vesz részt a Comic-Conon. Viszont az kicsit furcsa lenne, ha a DC nem használná ki a lehető legjobban a Marvel Studios hiányát, és a lehető legtöbb anyagukat mutatnák be a rendezvényen.

Szerintetek számíthatunk egy Man of Steel 2  bejelentésre az idei San Diego Comic-Conon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)