Hirdetés

Scarlett Johansson még nem végzett a Marvellel

|

Volt jó és rossz napok, de valami még készül a Marvel háza táján, amelyben Scarlett Johansson is érintett.

Hirdetés

Igen, persze, mind emlékszünk arra, hogy Scarlett Johansson saját maga erősítette meg, hogy végzett a Fekete Özveggyel, a filmek történéseinek ismeretében nem is nagyon vagyunk meglepve ezen. Nem is volt mindig felhőtlen a viszonya a Disney-vel, de nem túl meglepő talán az aranyigazság, hogy ha pénzről van szó, akkor minden probléma megoldható pénzzel, ahogy ez történt ebben az esetben is.

Már 2021-ben maga Kevin Feige állt elő azzal a hírrel, hogy a Fekete Özvegy legendás megformálója producerként tér vissza egy tiktos Marvel projekthez, de erről többet nem árult el senki, és azóta sem lehetett hallani semmit erről. Ez persze nem jelenti azt, hogy elfelejtődött a dolog, most maga a színésznő erősítette meg ezt.

Hirdetés

Feige nemrég az 5. és 6. MCU fázist is felvázolta a nagyközönségnek, de úgy tűnt, egyikben sem kapott helyet Johansson titkos projektje. A színésznő azonban a ComicBook.comnak adott interjújában elmondta, hogy igenis készül valami, de sajnos egyelőre várnia kell a munkálatokkal. 

"Még mindig sínen vagyunk, de jelenleg éppen semmi nem történik. Mindannyian egyfajta várakozó állásponton vagyunk, kivárjuk az írók sztrájkját, még az is lehet, hogy a mi céhünk is sztrájkba lép, aztán egy másik is, és így tovább. Szóval most várnunk kell kicsit még." 

- nyilatkozta Johansson. A sztrájk számos filmet és sorozatot érint, erről itt olvashattok bővebben. Mi pedig találgathatunk tovább, hogy vajon mire is készül a Fekete Özvegy a kamerákon kívül, egyes pletykák szerint az sem kizárt, hogy a női szuperhősfilm, az A-Force formálódik majd kezei alatt, de erre még csak jelek sem utalnak egyelőre.

Ti mit gondoltok? Mit látnátok tőle szívesen?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)