Hirdetés

Magyar feliratos előzetessel robbant be a legújabb Scooby-Doo mozi

|

Bozont és Scooby első nagy közös kalandját is megismerhetjük a készülő animációs filmből.

Hirdetés

A Warner Bros. Animation egy új rajzfilmmel bővíti a Scooby-Doo franchise-t, ez lesz a 2020 májusában érkező Scoob. A mesében a múltba tekintünk vissza, láthatjuk például a két jó barát, Scooby és Bozont első találkozását is.

Hirdetés

Persze a többi klasszikus szereplő gyermekverziója is feltűnik majd a kaland során, de rajtuk kívül számíthatunk további régi Hanna-Barbera szereplőkre is, mivel a Warner bevallottan egy különálló Hanna-Barbera-moziverzumot kezd el kiépíteni ezzel a filmmel. Az első előzetest természetesen magyar felirattal nézhetitek meg, szóval ne feledjétek el bekapcsolni azt, ha esetleg magától nem indulna el. 

További magyar feliratos filmes és videojátékos előzetesekért iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)