Hirdetés

Korhatáros Star Wars horrorfilmet készítene a Doktor Strange rendezője

|

Scott Derricksonnak elég konkrét ötlete van arra, hogyan működhetne egy horror mozi a messzi messzi galaxisban.

Hirdetés

Scott Derrickson rendezte a 2016-ős Doktor Strange mozit, a második rész esetében viszont már csak produceri feladatokat lát el. Idén még biztosan bőven el lesz foglalva egyébként a Snowpiercer sorozattal, de azért mesélt kicsit arról, milyen Star Wars filmet készítene, ha szabad kezet kapna a Lucasfilmtől. Merőben rendhagyó ötlet következik, amit pont ezért imádunk annyira már az első hallásra. 

Hirdetés

Derrickson ugyanis a Hoth bolygóra szeretne visszatérni, ahol egy ízig-vérig horror történetet képzel el. A rendező nem finomkodna, egyből az R-besorolást célozná meg, ami remekül hangzik, de sajnos (vagy épp szerencsére, ezt döntse el mindenki maga) ennek valóra válására közel nulla az esély, hiszen sosem készült még korhatáros Star Wars film, sorozat, videojáték, vagy épp könyv, netán képregény - tudom, hogy a Death Troopers kötetben voltak zombik, de ez a The Clone Wars animációs sorozatra is igaz (Éjnővérek ugyebár), ettől még nem lesz feltétlenül korhatáros az adott produktum. 

Korábban olyan filmeket köszönhettünk a rendezőnek, mint a Távozz tőlem, Sátán!, a Sinister, vagy épp az Ördögűzés Emily Rose üdvéért, szóval cseppet sem meglepő az az irány, amit egy azóta már törölt tweetben vázolt fel. Egészen pontosan így fogalmazott: 

"Nemrég megkérdezték tőle, milyen Star Wars filmet szeretnék csinálni. Azt válaszoltam, hogy egy R-besorolású horrorfilmet, ami a fagyos Hoth bolygón játszódok. Érződne rajta A dolog vagy a Lovecraft-féle Az őrület hegyei hatása, de nem kapcsolódna egyetlen korábbi karakterhez vagy történetszálhoz sem."

Szóval tehát, ha amúgy is bánkódtatok azért, mert kreatív nézeteltérések miatt Scott Derrickson otthagyta a második Doktor Strange filmet, most azért is szomorkodhattok, mert szinte teljesen bizonyos, hogy álmai filmjére soha a büdös életben nem fog rábólintani a Lucasfilm. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)