Hirdetés

Sean Bean nem vállal olyan szerepet, amiben karaktere meghal

|

A színész szerint annyiszor halt már meg a képernyőn, hogy a közönség kezdi megszokni, így kiszámíthatóvá válnak a szerepei.

Hirdetés

Sean Bean rengeteg remek alakítással örvendeztetett meg bennünket, hol hős, hol gonosz szerepekben, azonban legtöbb karaktere nem érte meg a film vagy sorozat végét. Noha erős túlzás hogy minden filmjében meghal (hiszen például a Trója Odüsszeuszaként is megmenekült, hála Homérosznak), elégszer kellett eljátssza az elkerülhetetlen véget ahhoz, hogy a nézőknél egybeforrjon neve a tragikus halálokkal, ez pedig lassan kezd a terhére lenni. 

Hirdetés

A színész elmondta, hogy nagyon szeretett gonoszokat is eljátszani, azonban az ő sorsuk általában a film első percétől meg volt pecsételve, de hősként is meggyilkolták már párszor, így a nézők lassan tényleg azt gondolják, hogy amelyik filmben benne van, abban karakterének okvetetlenül el kell pusztulnia. Emiatt elkezdte visszautasítani azokat a szerepeket, amikben meghalna: 

"Visszautasítottam néhány szerepet, azzal az indokkal, hogy »A nézők tudják, hogy a karakter meg fog halni, mivel én játszom!« El kell kezdenem túlélni, különben az egész elég kiszámíthatóvá válik."

Azt is elmondta, hogy Ned Stark halála kissé meglepte, mivel az alkotók azt ígérték neki, hogy csak a sorozat vége felé hal majd meg, azonban végül a könyvekhez hűen, az első évad végén búcsút vettek tőle. Először örült a dolognak, mert elmondása szerint nem akart éveken keresztül megragadni egy szerepben, de így vissza gondolva szívesen részese lett volna az egész kalandnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)