Hirdetés

Egy Secret Wars film alakíthatja át teljesen a Marvel Filmes Univerzumot?

|

A Bosszúállók: Végtelen háború rendezői szerint a Foxtól érkező Marvel hősökkel kiegészülve már érdekes lehetne egy Secret Wars mozi.

Hirdetés

A hamarosan a mozikba kerülő Bosszúállók: Végtelen háború miatt a Russo testvérek számos interjún vesznek mostanában részt. Egy ilyen beszélgetésen vetették fel nemrég ötletként, hogy a jövőben jó lenne egy Secret Warshoz hasonló filmet csinálni, hiszen hamarosan rengeteg hős tér vissza a Marvelhez.

Hirdetés

Mint tudjuk, a Foxot felvásárolta a Disney, ha pedig az illetékes hatóságok mindent rendben találnak és tényleg végbemegy az adásvétel hosszú folyamata, akkor a teljes X-Men gárda és a Fantasztikus Négyes filmes jogai is visszatérnek a Marvelhez. Ezek a változások teljesen átszabhatják a Marvel Filmes Univerzum tervezett filmjeinek a sorát. Azt még nagyjából tudjuk, hogy milyen mozik követik az Avengers 4-et, elvégre új Pókember, Fekete Párduc és A galaxis őrzői film is biztosan készül, valamint sokat hallani egy Fekete Özvegy moziról is. Most azonban a Marvel-Disney távlati tervei kerültek szóba, a Russo tesók pedig egy francia weboldalnak nyilatkozva mondták a következőket:

"Ha végleg átvette a Disney a Foxot, akkor hirtelen kapunk egy csomó új karaktert, akikkel dolgozhatunk. Nagyon érdekes lehetne csinálni valami olyat, mint a Secret Wars... "

A Secret Wars (legalábbis a legutóbbi ilyen sztori, amire most a rendezők is utaltak) egy 2015-ben futó képregény-sorozat volt, amelyben a Marvel különböző párhuzamos univerzumai egyesültek a Csatavilágon, itt pedig a klasszikus Marvel hősök találkoztak például az Ultimate világ Pókemberével, az Old Man Logan univerzum idős Rozsomákjával, vagy éppen az élőhalott marveles karakterek világából érkező zombikkal. 

Adná magát a helyzet, hogy tényleg így oldják meg a Fox-féle filmes kánon egyesítését a Marvel-Disney mozikkal. Ti örülnétek, ha tényleg megvalósulna majd a Secret Wars mozi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)