Hirdetés

Semmi nem lesz ma olyan csodálatos, mint a gladiátorként rappelő Jason Momoa, de miért is történik ez?

|

A recept klasszikus Saturday Night Live, de most egy TikTok trend áll a háttérben.

Hirdetés

Várható volt, hogy ha a Saturday Night Live vendége lesz Jason Momoa, akkor nem fogja majd vissza magát, az egész műsor csodálatos pillanatokkal van tele, a színész örömmel csinál hülyét magából bármilyen formában, többek közt ezért is szeretjük.

Egy zenés paródia azonban messze kiemelkedett a mezőnyből, amelyben Momoa gladiátor szettbe bújva rappel arról, hogy milyen gyakran jut egészbe a Római Birodalom. Nézzétek meg, minden másodperce csodálatos!

Hirdetés

A műfajban jártasabb közönség könnyedén asszociálhat az Andy Samberg-féle The Lonely Island projektekre, különösen a szintén SNL számként elhíresült Jack Sparrow slágerre, amelyben Michael Bolton vállal be mindent azért, hogy szem ne maradjon szárazon, és persze az is kiderül, hogy csak a méltán hírhedt kalózra tud gondolni, tökmindegy, mi van.

Maga a műfaj csodálatos, de vajon hogy jött éppen a Római Birodalom és a gladiátor-rap ötlete? Nem feltétlenül szorulna magyarázatra az abszurditás, de jelen esetben egyébként az írók egy TikTok trendre ültek rá, amelyben a nők olyan interakciókat rögzítenek a férjükkel vagy barátjukkal, amelyekben megkérdezik, milyen gyakran gondolnak a Római Birodalomra. Ha a válasz nem az, hogy "minden nap", akkor megbuktak a teszten, de meglepő eredmények születtek, kiderült, hogy sokak számára a gladiátorok hőskora igen fontos a hétköznapokban is. Egyébként egy hagyományőrző influenszer indította el a kihívást feltehetően ezzel a videóval:

Hát ez van, nem ez az első aranyosan hülye trend TikTokon, és ha olyan csodálatos eredmény születik belőle, mint a fenti videó, akkor lehet mondogatni, hogy megérett a világ a pusztulásra, de mostantól simán lehet, hogy a Római Birodalomra többet fogunk gondolni keddenként. Abból nem lehet baj.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)