Hirdetés

Sense8 évadkritika - szeret, nem szeret

|

A Mátrix készítőinek első sorozata, a Sense8 maga mögött tudhatja az első évadát, ennek alkalmából pedig íme egy kritika az erősen megosztó szériáról.

Hirdetés

Nyolc ember, a világ nyolc különböző pontján. Nyolc testben lévő lélek, ami összeköti az embereket. Wachowskiék ezúttal sorozatként álmodták meg ötletüket, a végeredmény pedig erősen megosztóra sikerült.

A Mátrix első részével hírnevet szerző Wachowskiék első sorozata a Netflixen debütált, amely a hányatott sorsú Jupiter felemelkedése után megmutatta, hogy a készítők még mindig tudnak egyedit alkotni, még ha néhány nézőnek ezt nem is veszi be a gyomra. De hogy miért is ennyire megosztó a sci-fi elemekkel felvértezett sorozat? A nyílt szexualitás, a meleg párok bemutatása egy mindenkit összekötő csodán keresztül úgy valósul meg, hogy a fő történeti szálat háttérbe szorítja az igazi mélységekbe belekóstoló karakterdráma.

CineStar cikkéből azt is megtudhatod, hogy miért nincs egyetértés, illetve kiderül az is, hogy szerintük mennyire sikerült jól a testvérek debütálása a kis képernyők világában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)