Hirdetés

She-Hulk áttöri a negyedik falat az Amazon: Ügyvéd új előzetesében, melyben maga Daredevil is feltűnik

|

Képregényes utalásokkal és vendégszereplőkkel erősít a She-Hulk: Attorney at Law sorozat új kedvcsinálója.

Hirdetés

A San Diego Comic-Conon a Marvel felvázolta a következő nagyjából két évet filmes és sorozatos fronton (ami egyúttal az MCU ötödik fázisának menetrendje), de ezen felül még arra is jutott idejük, hogy megvillantsák a She-Hulk: Attorney at Law (Amazon: Ügyvéd) sorozat legújabb előzetesét. A filmes univerzum negyedik fázisát egyébként ez a sorozat és a Black Panther: Wakanda Forever mozifilm fogja lezárni.

Az új She-Hulk előzetesben egyrészt szemmel láthatóan javult a CGI, de ennél sokkal érdekesebbek a vendégszereplők és a negyedik fal áttörése.

Hirdetés

She-Hulk, avagy Amazon a képregényekben is rendszeresen kiszól az olvasókhoz, pont úgy, mint ahogy azt Deadpool is tenni szokta. A friss előzetes pedig megerősíti, hogy ez pontosan így lesz a Disney+-os sorozatban is. Most már azt is tudjuk, hogy nem csak Hulk és Förtelem fog vendégszerepelni a szériában, hanem bizony Wong is tiszteletét teszi, az előzetes utolsó másodperceiben pedig végre-valahára visszatér egy régi ismerős: Charlie Cox új a Daredevil jelmezben feszít - ő egyébként 2024-ben egy saját tévésorozatot is kapni fog Daredevil: Born Again címmel.

Az Attorney at Law (Amazon: Ügyvéd) sorozat augusztus 17-én indul a Disney+-on. Egy új posztert is tudunk mutatni hozzá:

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)