Hirdetés

Shrek alkotói parádésan reagáltak Al Pacino telefontokjára

|

Egyetlen fénykép kellett csak hozzá, hogy Al Pacino telefontokja internetes szenzációvá váljon.

Hirdetés

Amikor Jason Momoa a minap megosztott néhány képet arról, hogy együtt vacsorázott Al Pacinóval, akkor még valószínűleg nem gondolta, hogy kicsivel később a fél internet az Oscar-, Tony- és Emmy-díjas színész telefontokján fog mosolyogni. Ugyanis rövid nyomozás után az a kép alakult ki az emberekben, hogy A keresztapa sztárja meglehetősen kedvelheti Shreket.

Rajongása a jelek szerint  odáig terjed, hogy mobiltelefonját egy olyan tokban tartja, amelyen egy Shrek kollázs látható. Ráadásul még csak nem is valami egyedi darabról van szó, a kérdéses kiegészítőt körülbelül 4500 forintért bárki megrendelheti. Nem lennénk meglepve, ha az eset után hirtelen megnőtt volna az érdeklődés iránta.

Hirdetés

De nem csupán az internet népe figyelt fel Al Pacino telefontokjára, a történtekről értesült a DreamWorks Animation is, a stúdió, amely elhozta nekünk Shreket. Nem is kellett sokat várni, hogy megjelenjen egy bejegyzés a Twitteren, az alább látható képpel és üzenettel, amely úgy fordítható, hogy "Az igazi megbecsüli az igazit."

Reméljük, hogy ez egy csodálatos új barátság kezdete, és Al Pacino is szerepelhet majd a Shrek ötödik részében. A franchise egyébként legközelebb a Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság című animációs filmmel bővül, ennek a magyarországi bemutatója a tervek szerint szeptember 22-én lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)