Hirdetés

Simon Pegg szerint a Marvel filmek miatt nem sikeres a Star Trek

|

A filmekben Scottyt játszó színész elmondta, hogy a Star Trek széria nem tud olyan bevételt hozni, mint a népszerű képregényfilmek, ezért a Paramount nem siet azzal, hogy új részeket gyártson.

Hirdetés

A Star Trek: Mindenen túl 2016-os megjelenése óta parkolópályán vannak az ikonikus sci-fi széria filmjei. Egy Tarantino-féle moziról is szó volt, de a rendező visszavonult ettől a projekttől, és noha érkeznek hírek egyéb munkálatokról, konkrétumokkal ennek ellenére nem igazán állt még elő a Paramount. A mindhárom filmben feltűnő Simon Pegg szerint ez azért van, mert nem tudnának Marvel szintű pénzeket leakasztani egy új filmmel.

Hirdetés

Az nem jelenthető ki, hogy az eddigi részek rosszul termeltek volna a pénztáraknál, hiszen a második mozi, a Sötétségben - Star Trek például 467,6 millió dollárral zárt, ami nem rossz teljesítmény. Mindez persze messze elmarad a jelenleg legnagyobbat kaszáló széria, a Marvel filmjeinek bevételétől:

"Az tény, hogy a Star Trek mozik nem termelnek Marvel szintű pénzeket. Nagyjából 500 millió dollár körül hozhatnak legfeljebb, és elkészíteni egyet, olyan szinten, ahogy az elvárt, nagyjából 200 millióba kerül. Ezt meg kéne triplázni, hogy rendes profitról beszélhessünk."

Pegg szerint a stúdió eleve nem bánik jól a szériával, hiszen a Mindenen túl premierjekor épp a Star Trek ötvenedik évfordulója volt, ami remek promóciós tényező lett volna, de ezt a Paramount egyáltalán nem használta ki. Emellett szerinte Anton Yelchin korai tragikus halála is nagy hatással van a stábra, ami szintén megnehezíti a munkálatokat. 

Szerintetek jó lenne, ha folytatódnának a filmek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)