Hirdetés

A Rose Ticót játszó színésznő is megszólalt Skywalker korában betöltött szerepe kapcsán

|

A színésznő minden támadás ellenére hálás, hogy rész vehetett egy ilyen meghatározó franchise munkálataiban.

Hirdetés

Az utolsó Jedik megjelenését követően kétségtelenül Kelly Marie Tran volt az, aki leginkább szembesült azzal, hogy milyen toxikus tud lenni a felbőszült internethorda. Azt persze mindenki elmondhatja, hogy szerinte mennyire volt jó vagy rossz döntés ennyire előtérbe helyezni Rose Tico karakterét, de addig zaklatni az őt játszó színésznőt, míg az teljesen visszavonul a nyilvánosságtól, az internetes "szólásszabadság" egyik legalávalóbb pillanata volt. A felháborodást követően a Skywalker korában már sokkal kevesebbet szerepeltették a karaktert, ami szintén sokaknak nem tetszett, most pedig az érintett is megszólalt az ügyben.

Hirdetés

Tran szerint J.J. Abrams így is fantasztikus munkát végzett, hogy ennyi szereplő sorsát tudta elrendezni a filmben, és abszolút megérti, hogy voltak olyan szálak, amik sokkal nagyobb horderejűek voltak Rose sorsánál, így egyáltalán nem bánkódik, hogy kevesebb játékidőt kapott. Nem igazán kommentálta, hogy mennyi támadás érte, sőt meglehetősen finoman fogalmazott ezzel kapcsolatban:

"Amikor valami ilyen kaliberű produkcióban veszel részt, mindig vannak emberek, akik azon dolgoznak, hogy megvalósítsák azt, amit szeretnének, és nem számít mit teszel, mindig lesznek olyanok, akiknek ez nem tetszik. Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek."

Több helyről is az az infó érkezett, hogy Rose több jelenetét is kivágták az utómunkálatok során, de erre a színésznő nem tért ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)