Hirdetés

A Smallville Supermanje felöltené Batman köpenyét

|

Lehet, hogy Tom Welling is felbukkan majd egyszer az Arrowverse sorozataiban, de nem úgy, ahogy gondolnánk.

Hirdetés

Amikor a The CW Arrowverse univerzuma elkezdett bepörögni, sokan kérdezgették a Smallville sztárját, Tom Wellinget egy esetleges cameóról. Tom többször is elmondta, hogy nem feltétlenül érdekli már őt a Superman szerep, de ez nem jelenti feltétlenül a hőskarrier végét.

Hirdetés

A Smallville másik szereplője, Michael Rosenbaum vezet egy podcastot Inside of You címmel, amiben nemrég Welling is felbukkant. Ott hangzott el a kérdés, hogy lenne-e karakter, amit szívesen bevállalna, és ekkor jött képbe Batman ötlete.

"Igen, Batmant nagyon bírom, és lenne még ott fejlődési lehetőség. Nagyon más lenne."

- mondta Welling. Supermanhez képest az biztos, hogy nagyon más lenne Gotham igazságosztójának a bőrébe bújni. Ettől függetlenül kétséges, hogy felbukkanhat-e az Arrowverse-en belül. 

Szerintetek mennyire illene Tom Wellinghez a Denevérember szerepe? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)