Hirdetés

Snowden - traileren az elmúlt évek legnagyobb botrányát feldolgozó film

|

Ősszel kerül a mozikba a lehallgatási botrány kirobbanásának történetét feldolgozó alkotás, ahol Joseph Gordon-Levitt bújik Edward Snowden bőrébe.

Hirdetés

Hős, besúgó, szakadár, patrióta, áruló. Ezek mindegyikét ráaggatták az elmúlt közel három évben Edward Snowden egykori CIA ügynökre, aki a The Guardian egyik újságírójának segítségével kirobbantotta minden idők egyik legnagyobb botrányát.

Az NSA-nek dolgozó számítógépes szakember hozta nyilvánosságra, hogy a titkosszolgálat mindenkit megfigyel és lehallgat, amiből nem meglepő módon világméretű balhé lett. A jelenleg Oroszországban bújkáló Snowden életéről a Szakaszt is rendező Oliver Stone készít filmet, amelyben Scott Eastwood, Zachary Quinto, Timothy Olyphant és Nicolas Cage is szerepet kaptak.

A film szeptember 16-án kerül majd mozikba, és első ránézésre elég ütősnek tűnik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)