Hirdetés

Sok pénzt ajánlottak a Skyfall rendezőjének, hogy készítse el a következő filmet is

|

Sam Mendes egy interjúban árulta el, hogy megkeresték a 26. Bond-film kapcsán.

Hirdetés

Daniel Craig a 2021-ben bemutatott Nincs idő meghalnival végleg maga mögött hagyta a 007-es ügynök karakterét, és azóta nem derült ki, hogy ki fogja megörökölni tőle az öltönyt és az Aston Martint, ahogyan azt sem tudjuk, hogy ki fogja rendezni a franchise következő felvonását.

Legutóbb Cary Joji Fukunaga (Jane Eyre, A törvény nevében) ült a rendezői székben, a Craig-éra korábbi filmjeit viszont nem ő készítette: a Casino Royale Martin Campbellel (Aranyszem, Zöld Lámpás) valósult meg, a Quantum csendjéért Marc Forster (Z világháború, Felforgatókönyv) felelt, a Spectre-t és a Skyfallt pedig Sam Mendes (1917, Amerikai szépség) hozta tető alá. 

Hirdetés

Az Oscar-díjas brit rendező, Sam Mendes most a Times of Indiának nyilatkozva árulta el, hogy "nagylelkű ajánlatot" kapott a James Bond széria producereitől, amivel arra kívánták rávenni, térjen vissza megrendezni a következő, szám szerint a 26. Bond-filmet. Mendes elmondta, hogy a Skyfall elkészítése szakmai élete egyik legjobb élménye volt, azonban most a színházi projektjeire szeretne koncentrálni, többek között a Charlie és a csokoládégyár, valamint a Lear király című produkciókra, amelyek elmondása szerint teljes összpontosítást igényelnek tőle, így nemet mondott a felkérésre. 

Mendes tavaly még azt mondta, hogy szerinte a Bondot játszó színésznek és a rendezőnek is fejlődnie kell, és csodálatos lenne, ha utóbbi egy nő lenne, de nem derült ki, hogy kire gondolt, és az sem, hogy a James Bond franchise-t egyengető producerek, vagyis Barbara Broccoli és Michael G. Wilson kiket környékezett még meg a lehetőséggel a szakmában.

Ti kinek örülnétek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)