Hirdetés

Sok részletet megmutat A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi premier előtti trailere

|

Az előzetes minden képkockáján látszik, hogy az Amazon Studios nem spórolt a pénzzel.

Hirdetés

Igazán jó év lehet az idei a fantasyrajongók számára, hiszen kevéssel a Trónok harca előzménysorozataként remek esélyekkel induló, de egyúttal nehéz terhet is cipelő Sárkányok háza pilotját követően befut A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi is. No nem a teljes első évad, csupán az első két rész, amit hat további követ majd. Ez persze aligha lehet meglepő annak ismeretében, hogy az HBO Maxhoz hasonlóan az Amazon Prime Video streaming platformon sem honosodott meg a Netflix módszere, amelynek hála általában egyszerre ledarálhatjuk a sorozatok szezonjait.

És ha már szóba került a konkurencia, akkor ne feledkezzünk meg róla, hogy a Netflix a Vaják: A vér eredete előzménysorozattal száll majd harcba a koronáért, míg a Disney+ a Willow történetét folytató szériát nevezte ki bajnokának. Reméljük, ösztönzőleg hat majd a versengés, és végső soron mi, nézők jövünk ki győztesként ebből a helyzetből.

Hirdetés

Az más kérdés, hogy számos változtatást kell feldolgozniuk és elfogadniuk a forrásművek rajongóinak ahhoz, hogy képesek legyenek élvezni például a szeptember 1-jén rajtoló A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűit, hiszen mindeddig nehezünkre esett Galadrielt harcos amazonként elképzelnünk. Mindenesetre a showrunner azt állította, hogy a sorozat nem fog politizálni, mi több, hű marad Tolkien eredeti víziójához. Majd meglátjuk, hogy valóban így van-e, nem is oly sokára. Addig is gyönyörködjetek az új előzetesben, amit szokás szerint magyar felirattal szállítunk nektek:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)