Hirdetés

Sokak szerint Michael B. Jordan lehet a következő Superman, a színész reagált

|

Michael B. Jordan örül a pletykáknak, de a válasza eléggé egyértelműnek tűnik Superman kapcsán.

Hirdetés

Azt már februárban megtudtuk, hogy rebootolja Supermant a Warner és J.J. Abrams, ahogy az is kiderült, hogy a gamerek közt is rendkívül népszerű Henry Cavill nem lesz ott a stábtagok között.

Azóta megállás nélkül érkeznek a pletykák arról, hogy ki léphet a The Witcher sorozatban is főszerepet játszó színész helyére. J.J. Abrams állítólag szívesen csavarna egyet a karakteren, a hírek szerint a rendező fekete Supermant szeretne vászonra álmodni. Ennek képregényes háttere is adott lehet, szóval az ötlet nem annyira újszerű vagy meglepő, mint amilyennek elsőre tűnhet.

Hirdetés

A Man of Steel alapján készülő filmmel kapcsolatban szóba került Michael B. Jordan neve is, akit egy interjúban meg is kérdeztek arról, hogy van-e esély arra, hogy ő legyen a következő Superman.

"Megtisztelő, hogy rám gondoltak, de ennek a filmnek én is csak nézőként leszek a részese."

A színész elmondta, szerinte nagyon jó döntést hozott a DC azzal, hogy Ta-Nehisi Coates-nak és J.J. Abrams-nek adták oda a Superman rebootot, hiszen elképesztően tehetséges párosról van szó.

Az tehát továbbra is kérdés, hogy ki játszhatja el Henry Cavill után Superman szerepét, azt viszont már látjuk, hogy Michael B. Jordan valószínűleg nem most lesz DC szuperhős. Ti kinek örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)