Hirdetés

Solo: Egy Star Wars-történet - spoilerek vannak a LEGO-szettekben?

|

Kiszivárgott, milyen LEGO-készleteket adnak ki a Solo: Egy Star Wars-történet alapján, amikből látszólag könnyen következtethetünk a film történetének néhány részletére.

Hirdetés

Még csak most ocsúdtunk fel a Star Wars: Az utolsó Jedik által okozott meglepetésekből, máris készülhetünk a következő spinoff nagyjából négy hónap múlva esedékes megjelenésére. A Disney természetesen már előkészítette a kapcsolódó ajándéktárgyak jelentős részét, amik közül a kapcsolódó LEGO-szettek képei nemrég kiszivárogtak.

Hirdetés

Ezek ugyan direkt spoilereket nem tartalmaznak, de könnyen következtethetünk egy-egy történeti elemre, úgyhogy utoljára figyelmeztetek mindenkit, aki teljesen tudatlanul szeretne beülni a filmre: lehetséges spoilerek következnek a Solo: Egy Star Wars-történet kapcsán.

Az első és legegyértelműbb az Ezeréves Sólyomhoz kapcsolódik: mivel a készlet neve Kessel Run Millennium Falcon és a benne lévő szereplők között is szerepel egy Kessel Operations Droid, minden bizonnyal látni fogjuk a Kessel-futamot, amivel Han eldicsekszik az eredeti trilógiában. Illetve láthatjuk, hogy a Sólyom kicsit máshogy is néz ki ekkor még, például egy kék-fehér festése van.

Másodsorban több készlet figurái között feltűnnek a Corellian Hound nevű állatok, így szinte biztos, hogy a Corellia bolygón is járunk majd a film során.

Végül Hant láthatjuk birodalmi tisztnek álcázva, ráadásul egy TIE vadász mellé csomagolva, így nem kizárt, hogy egy ilyen gépet is elköt majd a Solo: Egy Star Wars-történet főhőse.

A többi készletet, illetve a fentiekről még több képet láthattok lejjebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)