Hirdetés

Son of Batman trailer - Bruce Wayne fia vagyok én...

|

A Warner Bros. és a DC bemutatták a következő DVD-re szánt animációs filmjüket, a Son of Bamtmant. Na kinek lesz fia?

Hirdetés

Az animációs filmek terén továbbra is remekel a DC, számos minőségi darabbal leptek már meg minket a közelmúltban, remélhetőleg nem állnak le ezzel. A legújabb alkotásuk a Son of Batman nevet kapta és Grant Morrison (Superman és a Nap-expedíció) 2006-os képregénye alapján készült. Létezik egyébként egy Peter J. Tomasi-féle Batman and Robin képregénysorozat is, amelyet szintén Grant Morrison készített (ez még most is fut), ahol Damien vette át az aktuális Robin szerepét.

Batman (Jason O'Mara) ezúttal azzal szembesül, hogy van egy nagyobbacska fia, Damien (Stuart Allan), akinek Talia al Ghul (Morena Baccarin) az édesanyja. Persze ahogyan ez ilyenkor lenni szokott, a város gonoszai ismét beleköpnek a Denevérember levesébe, élükön Deathstroke-kal (Thomas Gibson), de nincs vész, hiszen ott az apja makacsságát öröklő engedetlen ifjú, akit a League of Assassins nevű terroristacsoport nevelt:

A Son of Batman várhatóan 2014 tavaszán jelenik meg DVD és Blu-ray kiadásban. Mi a véleményetek, megér majd egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)