Hirdetés

Hivatalosan is készül a Sons of Anarchy spin-off sorozat

|

Már az eredeti sorozat befejezése előtt is pletykáltak a spin-off lehetőségéről, most pedig végre meg is nézhetünk egy képet a készülő új szériából.

Hirdetés

Hét évad után, 2014-ben ért véget az utóbbi idők egyik legnagyobb rajongótáborával rendelkező sorozata, a motoros bandák történetét elmesélő Sons of Anarchy. Kurt Sutter, a széria megalkotója már a befejezés előtt beszélt arról, hogy el tudna képzelni más sorozatokat is, amelyek ebben a világban játszódnak, most pedig végre meg is kaptuk az első hivatalos képet.

Hirdetés

A Mayans MC címre keresztelt spin-off időrendben az első sorozat után fog játszódni, főszereplője pedig nem más lesz, mint a Sons riválisaként szereplő Mayans motoros klub tagja, Ezekiel Reyes, akit JD Pardo fog alakítani.

A történet szerint Ezekiel frissen szabadult a börtönből, így a küzdelmei nagyrészét az fogja kitenni, hogy ismét megtalálja a helyét a törvényen kívüliek között a Kalifornia és Mexikó közötti határon. Az eredeti szereplőgárda valószínűleg nem fog visszatérni (legalábbis fontos szerepekben nem), viszont az új színészek között szerepel Edward James Olmos is, aki a Battlestar Galactica egyik legkiválóbb alakítását hozta, így mindenképpen kíváncsiak vagyunk rá, hogyan állja meg a helyét egy ilyen történetben. Hivatalos megjelenési dátum még nincs, de az biztos, hogy a Mayans MC még idén elkezdődik. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)