Hirdetés

Sorozat készül a Csúcshatásból

|

Emlékeztek még a filmre, amiben a főszereplő egy speckó drog segítségével kiaknázta az agyában rejlő összes potenciált és szuperokos lett? Hamarosan folytatódik a történet.

Hirdetés

2011-ben jelent meg Bradley Cooper főszereplésével a Csúcshatás (Limitless) című film, amely ugyan nem söpört be túl sok díjat, de nekem speciel nagyon bejött. A legfrissebb hírek szerint maga Cooper is nagyon megszerette a dolgot, így össze is hoztak egy sorozatot a történetből.

Az IGN.com információi szerint a főszerepet ezúttal Jake McDorman játsza majd, a sztori pedig a film eseményei után veszi fel a fonalat. Bradley Cooper mint vezető producer kapott szerepet a stábban, de azért a vásznon is megjelenik majd, akárcsak a Dexterből ismert Jennifer Carpenter, aki ezúttal is egy nyomozót alakít.

A történet szerint McDorman karaktere is hozzájut a droghoz, amelyről az FBI már jó ideje tud, ezt követően pedig nekik kezd dolgozni, hogy különböző ügyeket göngyölítsenek fel. Az első évad pilot epizódjának premierjét szeptember 22-én vetíti a CBS.

Örülünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)