Hirdetés

Sorozat készülhet a Feláldozhatók és a Rambo alapján

|

A Millennium Media fontolgatja, hogy sorozatot készít a két franchise-ból.

Hirdetés

Stallone elköszönt a Feláldozhatók filmektől, de a jövőre debütáló negyedik részben még láthatjuk őt. Feladatait a továbbiakban Jason Statham veszi át, viszont azt, hogy mi vár a szériára a jövőben, egyelőre nem részletezték.

A jogokat birtokló Millennium Media elnöke ugyanakkor a THR-nek nyilatkozva elmondta, számos sorozat kidolgozásán ügyködnek épp, melyek közismert szellemi tulajdonaikra épülnek - előbb ezekkel akarnak foglalkozni, és csak később szeretnének valami újjal előállni.

Hirdetés

Konkrétan említette, hogy a Feláldozhatók és a Rambo esélyes a sorozattá adaptálásra, sőt, a Hellboy és a Támadás a Fehér Ház ellen filmszériából is készülhet széria, de egyelőre még minden csak tervezés alatt áll, korai lenne a stábról és a történetről beszélni. 

Bátor dolog lenne bevállalni a Hellboy feltámasztását, ugyanis a 2019-es film nagyot bukott, kérdéses, mekkora érdeklődést tudna elérni egy sorozat. Emellett Stallone, ha visszatérne, valószínűleg nem főszereplőként tenné, átadva a reflektorfényt egy feltörekvő színésznek.

Szerintetek működhetne bármelyik a fentiek közül?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)