Hirdetés

Sorozatként rebootolják a Piedone-filmeket

|

A Gomorra széria egyik sztárja léphet Bud Spencer nyomdokaiba.

Hirdetés

Valószínűleg semelyik másik országban nem örvend akkora kultusznak a Bud Spencer-Terence Hill páros, mint Magyarországon, nem telhet el úgy ünnep vagy akár csak egy hónap is, hogy a tévécsatornák ne adnák többször is valamelyik filmjüket. Nem meglepő hát, hogy a hazai közönség kiakadt, amikor a Netflix tavaly bemutatta a Különben dühbe jövünk gyenge remake-jét.

Most újabb projekt borzolja a rajongói kedélyeket, de most nem a Netflix az elkövető: a Sky Studios bejelentette, hogy sorozatot készít a Bud Spencer nevével fémjelzett Piedone-filmek alapján. 

Hirdetés

Szerencsére a Sky Studios nem a Spencer által megformált Rizzo felügyelőt támasztja fel, a sorozat - amelyből egyelőre négy epizódot rendelt be - az ő egyik tanítványára, Vincenzo Palmieri felügyelőre fókuszál majd, aki mestere szellemi örököseként visszatér Nápolyba, hogy szembenézzen a múltjával. Palmierinek ki kell érdemelnie az új csapatának bizalmát is, valamint el kell fogadtatnia a főnökeivel, hogy Rizzóhoz hasonlóan az ő módszerei sem éppen hagyományosak. A főszereplőt a Gomorra és Fargo sorozatokból is ismert Salvatore Esposito alakítja, akit a Taxi 5-ben is láthattunk

A forgatókönyvet Peppe Fiore (Az ifjú pápa, Ne ölj!) jegyzi, a rendező Alessio Maria Federici (Maradj tőlem távol, Vacsora négy főre) a további szerepekben pedig felbukkan többek között Bud Spencer fia, Giuseppe Pedersoli is. A forgatás már megkezdődött. 

Nektek mi a véleményetek a Piedone sorozatról?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)