Hirdetés

Ilyen lenne az anime Space Jam

|

Már több mint húsz éves az eredeti Space Jam, ami ugyan nem volt a világ legjobb filmje, mégis sokunk gondol vissza rá édes nosztalgiával.

Hirdetés

A rajongók mostanában nagyon felkapták a Space Jam témát, ami leginkább annak köszönhető, hogy Michael B. Jordan befutott a Black Panther főgonoszaként. Azóta sokan szeretnék, ha Michael egy másik Jordant helyettesítene a Space Jam új változatában.

Hirdetés

Az egész onnan indult, hogy egyszer csak befutott a tweet: "csináljátok újra a Space Jamet, csak Michael B. Jordan legyen Michael Jordan helyett, és anime legyen a Looney Tunes helyett". Hogy ez mennyire lenne sikeres, az véleményes, de a tweetet nagyon felkapták. Egyébként az elképzelés (mármint hogy anime Space Jam) alapján már készült egy rajongói kisfilm évekkel ezelőtt. 

Ti mit szólnátok valami hasonlóhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)