Hirdetés

Nem a Vaspók ihlette Pókember új ruháját az Avengers: Infinity Warban

|

Rengetegen Iron Spiderként emlegetik a Homecoming végén felbukkant felszerelést, de talán annak van a legkevesebb köze Peter új ruhájához.

Hirdetés

Valamiért elterjedt az MCU rajongók körében, hogy Peter Parker új szerelését Vaspók ruhaként emlegessék. Az eredeti Iron Spider egyrészt vörös/arany színekben csillogott, másrészt voltak külön csápjai is. Ezek közül egyik sem igaz az Avengers: Infinity War trailerében is feltűnt cuccra, ugyanakkor a képregényekben van egy, az MCU szereléshez nagyon hasonló pókruha.

Hirdetés

A 2016-ban indul Spider-Man: Worldwide képregény-sorozatban Peter saját cége, a Parker Industries tervezte és gyártotta le a lent látható pókruhát. Ez szokásos ruha anyag helyett egy valódi páncélból készült, világítanak a szemei, és van saját beépített mesterséges intelligenciája is. Ismerős?

Meglehetősen nyilvánvalónak tűnik tehát, hogy inkább az újabb képregények voltak hatással az MCU alkotóira, mint a Civil War, ahonnan az Iron Spider ruha származik. Ez csak azért fontos, mert ha a filmek készítői a képregényes vonalon haladnak, akkor Peter jó eséllyel egyszer egy új cég élén találhatja majd magát Stark távozása után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)