Hirdetés

Pókember: Hazatérés 2 - sosem látott gonosztevőket kapunk majd

|

A Pókember film folytatásában is inkább olyan karakterekre koncentrálnának a készítők, akikkel még nem találkoztunk a vásznon.

Hirdetés

A kritikusok és első nézők véleményei alapján egyre inkább úgy tűnik, hogy a Spider-Man: Homecoming lett az a Pókember, amire a képregény és MCU rajongók már régóta vártak. Természetesen folytatása is lesz a pók-kalandnak, amiben még több izgalmas, érdekes gazfickóval találkozunk majd.

Sokan arra számítottak, hogy a filmkészítők majd megint előveszik a Green Goblin-t vagy Doctor Octopus-t, de ők valószínűleg a folytatásból is kimaradnak. Ahogy a Homecoming esetében, úgy a következő filmben is inkább olyan ellenfeleket ismerhetünk majd meg, akiket még sosem láthattunk a képernyőkön. Mivel Peter számtalan, jobbnál jobb arccal veszett össze az elmúlt néhány tíz évben, lesz miből válogatni.

"Michael Keaton Keselyűjével valami olyat fedezhettünk fel, amit sosem láttunk azelőtt. Spideynak elképesztő ellenfelei voltak az évek során, és igaz, hogy egy ponton izgalmas lehet majd újra elővenni a klasszikusokat, de egyelőre még bőven van mivel játszani a sosem látottak közül."

Kraven, a vadász, Mysterio, a Goblinok és még rengeteg más gonosz várja a nagy pillanatát az MCU-ban. Ti kit szeretnétek látni majd a következő filmben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)