Hirdetés

Spielbergnek határozott véleménye van a Cápa rebootról

|

A Universal bepróbálkozott a rendezőnél, hátha, de Spielberg tudja, hol szeret a cápa.

Hirdetés

Steven Spielberg napjaink egyik legnagyobb filmes ikonja, ez nem vitás. Olyan franchise-okkal lennénk kevesebbek nélküle, mint az Indiana Jones és a Jurassic Park, és olyan kultikus alkotásokról maradtunk volna le, mint a Schindler listája, a Ryan közlegény megmentése, az E.T. vagy éppen A cápa (a produceri munkáiról már nem is beszélve).

A legendás rendező még sosem rebootolta egyik művét sem, így botorság azt gondolni, hogy most fogja elkezdeni, viszont korábban a Netflix és a streaming ellen is ágált, nemrég viszont több évre szóló szerződést kötött vele, szóval ki tudja. 

Hirdetés

Talán így lehettek vele a Universal döntéshozói is, amikor megkeresték a rendezőt azzal az ötlettel, hogy indítsák újra a több folytatást is megélt A cápa szériát, amelyben Spielbergre producerként számítanának, viszont a Deadline jelentése szerint a válasz egy határozott nem volt.

A honlap azt is hozzáteszi, hogy a beszélgetés nem a közelmúltban zajlott le a Universal és Spielberg produkciós cége, az Amblin között, de a nyilvánosság számára nem volt ismert.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Figyelembe véve, hogy milyen minőséget képviselnek azok a Cápa-filmek, amiket nem Spielberg rendezett (a Cápa 4. - A cápa bosszúja például 38 kritika alapján 0%-on áll a Rotten Tomatoes-on), talán jobban is járunk vele, hogy nem lesz semmi a rebootból.

Ti örülnétek neki egyébként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)