Hirdetés

Spin-offot kaphat a Barbie film, nem is akárki lehetne az új főszereplő

|

Még meg se jelent Greta Gerwig rendezése, de máris azt rebesgetik, hogy a film közönségkedvenc karaktere megkaphatja a saját történetét.

Hirdetés

Július 20-án hatalmas küzdelemnek lehetünk tanúi a mozikban, hiszen egymásnak feszül Christopher Nolan ígéretes mozija, a sztárgárdával készült Oppenheimer és Greta Gerwig rózsaszín mókája, a Barbie-jelenség feldolgozása szintén egy csomó ismert arccal a főbb szerepekben. 

Az biztos, hogy mindkettő film magyar szinkronja ütni fog: az Oppenheimeré a minőségi szinkroncsapat, a Barbie-é pedig a pusztító szóviccek miatt, amelyből Ryan Gosling Kenje is kiveszi a részét. Bár Margot Robbie karaktere a főszereplő, azonban már az előzetesek alapján is sokan szimpatizáltak a Gosling által életre keltett "babával", ez pedig egy saját projektet is eredményezhet.

Hirdetés

Az egyik bennfentes, Daniel Richtman jelentése szerint a Warner Bros. Discovery-nél megvalósulhat egy Ken spin-off film, amelynek természetesen Ryan Gosling lenne a főszereplője. Állítólag  projekt még olyannyira korai stádiumban van, hogy nem tudni, ki írná és rendezné, valószínűleg a stúdió arra vár, hogy a közönség miképpen fogadja a Barbie-t, szóval bevételfüggő a mellékszál összehozása. 

A becslések szerint azonban ezzel nem lesz gond: a becslések alapján 100 millió dollárból készített Barbie már a nyitóhétvégén visszahozhatja a büdzséjét, 80-100 millió dollárt jósoltak az induláshoz, ami nagyon szép eredmény lenne, főleg nem sokkal a Mission: Impossible - Utóhatás 1. rész után, valamint az Oppenheimerrel a többi teremben. Persze az, hogy a Barbie sikeres lesz nem jelenti automatikusan azt is, hogy el fog készülni a Kenre fókuszáló film, ez csak egy pletyka. 

A kérdés mindenesetre adott: ti megnéznétek egy Ken spin-offot?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)