Hirdetés

Spoiler az új Dexter előzetesben

|

Hat hónap telt el az előző évad drámai végkifejlete óta. Aki most nem akar spoiler csapdába kerülni, az semmiképpen se kattintson a cikkre. Veszélyes terület!

Hirdetés

Oké, tehát aki kattintott, az pletykáljon nyugodtan a kommentek között a Dexter 8. évadjáról, vagy LaGuerta haláláról, vagy bármiről, amit a sorozat kapcsán fontosnak tart, mert érdekelne a véleményetek.

Főleg annak fényében, hogy a mostani Dexter előzetes igen érdekes hangulatot nyújt a rajongóknak. Vasárnap kezdődik a befejező évad, amely a tervek szerint 12 részben zárja majd le a történetet. Vajon ki lehet az idős néni a szikével, és miért érzi Debra, hogy rossz embert lőtt le fél évvel korábban?

Elég komor a hangulat, nincs jó előérzetem. Gondolom okkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)