Hirdetés

Stallone kiszállt, nem fog több Feláldozhatók filmben szerepelni

|

Befejeződött a negyedik The Expendables forgatása, Stallone végleg elköszönt a franchise-tól.

Hirdetés

Tíz évvel ezelőtt Sylvester Stallone és David Callaham megmutatta, milyen filmet lehet összehozni a világ legismertebb, legkedveltebb akciófilmes színészeivel. Mivel a Feláldozhatók - egyáltalán nem meglepő módon - óriási pénzügyi sikert aratott, 2012-ben és 2014-ben is újabb résszel bővült a sorozat, jövőre mutatkozik be a negyedik rész, és tervben van egy spin-off, valamint egy női főszereplős variáció, amiről már évek óta semmit nem hallottunk.

Legalább a Feláldozhatók 4 forgatása véget ért, amit Stallone az Instagramon jelentett be.

Hirdetés

Videójában elmondta, hogy bár nagyon élvezi a munkát, úgy gondolja, itt az idő átadni a stafétát Jason Stathamnek, akinél szerinte jó kezekben lesz a franchise. Úgy érzi, a legjobb dolog nem csak szórakoztató, de mondanivalót is kínáló filmeket készíteni, olyanokat, amik nem kizárólag az akcióról szólnak, és a nézők a küldetéssel, a karakterekkel tudnak azonosulni.

A The Expendables 4-nek még nincs konkrét premierdátuma, de 2022-re várható a bemutatója. A Sztoriról sem tudni semmit egyelőre. A stábhoz Megan Fox, Curtis "50 Cent" Jackson és Tony Jaa is csatlakozik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)