Hirdetés

Stan Lee többé nem vesz részt nyilvános aláírásokon

|

Csalódniuk kell azoknak a képregényrajongóknak, akik mostanában személyesen szerettek volna egy füzetet aláíratni a legendával.

Hirdetés

Bármennyire is egy kortalan hősnek tűnik a számunkra Stan Lee, nem szabad azért elfeledkezni arról, hogy a Marvel Comics nyugalmazott elnöke már 95 éves. Korára való tekintettel pedig most a Desert Wind Comics bejelentette, hogy Lee nem fog a továbbiakban megjelenni nyilvános aláírásos eseményeken. 

Hirdetés

A Desert Wind Comics szervezte eddig Stan Lee nyilvános aláírásait, de mostantól fogva erre már nem lesz lehetőség. Akik tehát arra számítottak, hogy mostanában találkoznak Lee-vel a Desert Wind Comics egyik rendezvényén, csalódni fognak. Persze így is meg tudják majd oldani, hogy aláírassák kedvenc cuccaikat Lee-vel. Mindössze annyit kell tenniük, hogy elküldik postán a választott relikviát. Az aláíratás ára "Modern Tier" kategóriába eső képregények esetén 180 dollár (kb 50 ezer forint)- Modern Tierbe azok a kötetek tartoznak, amelyeket 1975 után adtak ki, és értékük nem haladja meg a 200 dollárt. Hasonló besorolás nélküli képregényeket és egyéb cuccokat, például posztereket és játékokat 160 dollárért (nagyjából 45 ezer forintért) lehet aláíratni. Nem árt azonban sietni, ugyanis ez a lehetőség csak augusztus 18-ig él. 

A nyilvános aláírások mellett Stan Lee privát aláírásos megjelenéseit is szüneteltetni fogják egy teljesen hónapon át, hogy a mester kicsit pihenhessen és átgondolhassa az aláírásokhoz kapcsolódó eddigi megállapodásait - valószínűleg tehát újra kell tárgyalni pár szerződést, mivel a korábban felállított feltételeknek Lee már nem tud vagy nem szeretne megfelelni. 

Teljesen érthető, hogy 95 évesen az ember már nem tud gép módjára aláírásokat osztogatni. A beszámolók alapján Lee korábban napi több száz, olykor több ezer aláírást osztott ki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)