Hirdetés

Stan Lee kórházba került, de szerencsére már jól van

|

A 95 éves Stan Lee egy napra kórházba került, de már haza is engedték, mind fellélegezhetünk.

Hirdetés

Az egész világ aggódni kezdett, amikor a napokban kórházba szállítótták a képregényvilág legendáját, Stan Lee-t légzésproblémák és szabálytalan szívműködés miatt, de most végre megnyugodhatunk.

Hirdetés

Lee a kórházi látogatása után egy interjúban elárulta, hogy nem csak nincs semmi baja, de kifejezetten remekül érzi magát:

"Csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon jól vagyok. Örülök, hogy egy estére bent tartottak a kórházban, mert jót tett és valószínűleg a rajongóknak is jót tett, hogy egy kis időre leszálltam róluk. Mostmár jól vagyok és alig várom, hogy visszaugorjak a ringbe."

A legendás képregényíró már 95 éves, szóval a rajongók azért joggal aggódnak az egészsége miatt, de jó látni, hogy Lee látszólag továbbra is kicsattan az egészségtől. Még sok Marvel film vár rá...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)