Hirdetés

Star Trek 3 - ki fogja rendezni?

|

Bármennyire is szeretnék a rajongók, J.J. Abrams nem tud kétfelé szakadni, tehát a Star Trek 3-mat valószínűleg más rendezi majd. De mégis ki?

Hirdetés

Mint ahogyan arról a közelmúltban beszámoltunk, a Star Trek 3 forgatókönyvén négy író is dolgozik (Roberto Orci, Alex Kurtzman, Ashley Miller és Zack Stentz), azonban más jelenleg nem tekinthető biztosnak a projekt kapcsán, hiszen többek között még az sem tisztázott, hogy J.J. Abrams milyen szinten vesz majd részt a harmadik rész forgatásában.

A legújabb híresztelések szerint J.J. Abrams kizárólag producerként segíti majd a Star Trek 3 munkálatait és a rendezői székbe teljesen mást ültet majd a Paramount stúdió, akik már keresik Abrams lehetséges utódját. Első körben Jon M. Chu (G.I. Joe - Megtorlás) neve merült fel pletykaként, azonban ezt maga az érintett és a menedzsere is elutasította, majd jött a második füles Rupert Wyatt személyében, amit azonban nem cáfolt senki.

A Cinematallica értesülései szerint A majmok bolygója: Lázadás direktorának nyert ügye van és csupán annyi a teendője, hogy aláfirkantja a szerződést. Persze mindez nem több puszta szóbeszédnél, de ingyen reklámnak pont megfelelő. A Star Trek 3 2016-ra várható, a Star Trek sorozat 50. évfordulójának alkalmából. Nektek tetszene, ha Rupert Wyatt rendezné a következő Star Trek mozit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)