Hirdetés

Star Trek 4 - a franchise történetében először női rendezőt köszönthetünk

|

A következő film egy komoly mérföldköve lehet a szériának, nem akárki ül majd a rendezői székbe.

Hirdetés

Az újraindított Star Trek filmsorozat következő felvonását a Variety jelentése szerint nem más, mint S.J. Clarkson fogja rendezni. Nem szeretnénk csak annak örülni, hogy végre egy nő kap helyet a rendezői székben, sokkal jobb, hogy egy tehetséges nőt köszönthetünk most: Clarkson nevéhez fűződik a Jessica Jones és a The Defenders is.

Hirdetés

A Star Trek 4 lesz a 2009-ben rebootolt széria legfrissebb része. A produceri széket J.J. Abrams foglalja el, a forgatókönyvért pedig J.D. Payne és Patrick McKay felelnek.

A franchise történetében még egyszer sem fordult elő, hogy női rendezőt kapott volna bármelyik film is. Azt fontos megjegyezni, hogy bár a Variety értesülései szerint S.J. Clarkson már biztosan megkapja a melót, a Hollywood Report szerint a Paramount egyelőre még csak tárgyal Clarksonnal. Ha előre ittunk volna a (női) medve bőrére, akkor kicsit szomorúak leszünk, de most még marad az optimizmus. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)