Hirdetés

Star Trek: Discovery - traileren a harmadik évad

|

Sajnos itt is csak egy twitteres előzetest tudunk mutatni.

Hirdetés

Ahogy a Star Trek: Picard új előzetesét, úgy a Star Trek: Discovery harmadik évadának friss trailerjét is letiltották a YouTube-on az Egyesült Államokon kívül, hogyhogy ebben az esetben is be kell érnünk egy gyengébb minőségű, twitteres videóval - a Picard esetében egyébként már találtunk egy YouTube-os verziót, a Discovery előzetesét még kutatjuk. 

Hirdetés

930 évet ugrunk előre az időben a sorozat következő szezonjában, ami már önmagában is több, mint izgalmas. Túlzottan sokat nem tudhatunk meg az új trailerből, de az biztos, hogy a Föderáció nincs épp a helyzet magaslatán a távoli jövőben, elég csak zászlajukra vetni egy pillantást, amelyen eléggé megfogyatkoztak a csillagok. 

Folytatódnak a Short Treks nevezetű rövid történetek is, ezekről úgyszintén tudunk mutatni egy rövidke kedvcsinálót.

Valamikor 2020 folyamán érkezik majd a harmadik évad, ennél többet egyelőre még nem árultak el. Ti várjátok már a Star Trek: Discovery folytatását? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)