Hirdetés

Star Trek: Discovery - megrendelték a második évadot

|

A USS Discovery tovább folytatja útját, a CBS nagyon elégedett.

Hirdetés

Nemrégiben a CBS tévécsatorna bejelentette, hogy biztosan el fog készülni a Star Trek: Discovery sorozat második szezonja.

Hirdetés

Cseppet sem csodálkozunk a CBS döntésén, hiszen az új sorozat még csak az első évad közepe felé tart, már most hatalmas sikernek bizonyult. A Star Trek: Discovery premierje idejében a CBS All Access nevezetű streaming szolgáltatása (ahol elsőként élesednek az új epizódok) rekordot döntött, még sosem használták ennyien a rendszert. 

Egyelőre nem tudni, hogy a második évad hány epizódból áll majd, illetve az sem derült ki, mikorra tervezik a premierjét. Azt viszont már tudjuk, hogy a jelenleg futó első szezon 15 részes lesz, valamint az is biztos, hogy a kilencedik epizód után egy kis pihenőre megy, és csak 2018 januárjában folytatódik a tizedik résszel. 

Ti nézitek a Star Trek: Discoveryt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)