Hirdetés

Megvan a Star Trek: Picard premierdátuma

|

Új trailert is tudunk mutatni, amiben egy csomó régi ismerős felbukkan.

Hirdetés

Folyamatosan érkeznek az új trailerek a New York Comic Conról, azonban ezek nagy része úgy van élesítve a YouTube-on, hogy csak az Egyesült Államokból lehessen megnézni őket. Hosszas kutatás után viszont sikerült találnunk egy olyan trailert is az új Picard sorozatról, ami kis hazánkban is gond nélkül elindítható.

Hirdetés

Mindenképpen érdemes megnézni a videót, hiszen felbukkan benne Data mellett végre Riker és Deanna Troi is, sőt akad itt Hétkilenced és Borg kocka is, szóval minden adott egy hatalmas nosztalgiabombához. 

A premier pontos dátumát is elárulták a Comic Conon: 2020. január 23-án fog debütálni a Star Trek: Picard a CBS All Access kínálatában az Egyesült Államokban, a világ 200 másik országában pedig az Amazon Prime Videón. A Netflix tehát ezúttal kimarad a buliból. 

Ti nézni fogjátok a Star Trek: Picardot akkor is, ha egy újabb streaming szolgáltatásra kell előfizetnetek érte? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)