Hirdetés

Sokkal drámaibb lehetett volna a Star Wars: A Sithek bosszúja egyik jelenete

|

Az előzménytrilógia utolsó részében volt pár jelenet, amitől a falat kapartuk, de ezek egyikét eleinte máshogy képzelték el.

Hirdetés

Nem a történet, hanem inkább a helyenként rettenetes színészi játék és rosszul megírt szituációk tették hírhedté a 2000-es években megjelent előzményfilmeket. Az alakítások talán nem lettek volna jobbak akkor sem, ha a készítők az alább vázolt tervnél maradnak, de legalább nem kellett volna perceken át vinnyogást nézni.

A Sithek bosszújában volt az a jelenet, amikor Padmé megérkezik Anakinhoz a Mustafarra, miután Obi Wan elmondja, hogy az ígéretes ifjú átállt a sötét oldalra. (Ezt nézhetitek meg alább.) A filmen concept artistként dolgozó Iain McCraig elmondta, volt egy olyan elképzelés, hogy a lány már korábban rájön a dolgokra, elkezd lázadókat toborozni, és a találkozón kést szegez Anakin torkához, aki nem is próbál védekezni. Megölni persze nem lett volna képes (a lore elég nagy része mehetett volna a kukába, ugye). Ezt követően nagyjából ugyanaz ment volna végbe, és Padmé így is, úgy is belehal abba, hogy elmegy az életkedve. 

Szerintetek melyik a jobb? A szappanoperás dráma, vagy az el nem lőtt klisé?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)