Hirdetés

Star Wars mintájú cipőt készít az Adidas

|

A széria ikonikus X-szárnyú vadászgépének motívuma került rá a mutatós lábbelikre.

Hirdetés

A német sportszergyártó cégtől nem áll messze, hogy popkultúrális motívumokkal díszítse egyes termékeit, elég csak visszagondolni tavaly kiadott Dragon Ball mintájú csukáira. Arra is volt már példa, hogy a Star Wars ihlette meg az Adidas tervezőit, ugyanis 2010-ben már készült egy Wookie-s dzseki és egy X-wing feliratú cipő is. Ez utóbbi koncepciójába lehel új életet a cég a Skywalker kora tiszteletére.

Hirdetés

Tegnap jelentették be, hogy készül az X-szárnyú mintával ellátott lépő, ráadásul a The Ultra Boost szériájú modelleket látják el vele, ami sokak szerint az Adidas egyik legszebb és legkényelmesebb cipője. Amikor az ember arra gondol, hogy jön valami Star Warsos ruhadarab, akkor valami nagyon jellegzetes dolgot képzel el fejben, ez erről a cipőről viszont nem igazán mondható el.

A jellegzetes vadászgép minta a cipő talpának oldalsó részén indul, itt kapott helyet a géptörzs, innen indul felfelé a szárny. A baj csak az, hogy egyrészt első ránézésre alig felismerhető a minta, ráadásul elhelyezés miatt, ha nem egy vitrinben tároljátok, akkor egy hónapos használat után valószínűleg a fele lekopik. A saroknál lévő bebújón van még egy "The Force will be with you always" felirat, ami messziről nézve szintén alig látható. A lábbeli egyébként önmagában nem néz ki rosszul, a Star Wars minta pedig ad neki némi pluszt, de valószínűleg nem ez lesz a történelem legjobban sikerült filmes témájú csukája, de ez ízlés dolga természetesen:

Viszont ha szeretnétek igazán menő mintával ellátott cipőket látni, akkor csekkoljátok le a Cyberpunk 2077-hez bemutatott darabokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)