Hirdetés

Ki ne akarna egy Star Wars lépegetőt a kertjébe?

|

Colin Furze, az őrült találmányairól híres feltaláló is valószínűleg Star Wars lázban ég, hiszen elkészített egy AT-AT-t, amelyben egy külön játszószoba található.

Hirdetés

Mad Max-es lángoló gitár, Assassin Creed-es szigonyvető és Rozsomák karmai. Csak pár találmány, ami Colin Furze nevéhez fűzödik. Az elképesztő alkotások után nem kisebb fába vágta a fejszét mint hogy elkészít egy lépegetőt a Star Warsból, mozgatható lézerfegyverekkel és működő rámpával. 

Most hogy nyakunkon a Rogue One megjelenése sokan előkotorják a fénykardot, Jedi köpenyt, különféle Star Wars-os járműmodelleket, Furze pedig épített egy AT-AT-t. Illetve egy AT-ATC-t, amely a legújabb filmben jelenik meg és attól különbözik az eddig ismert lépegetőtől, hogy testében egy rakodótér kapott helyet, ahol különféle építőanyagokat, esetleg lőszert lehet tárolni. Vagy tökéletes egy játszószoba kialakítására. 

A Youtuber elkészült alkotása 5 és fél méter hosszú lett. Fel van szerelve egy rámpával mely a jármű hasából nyílik, illetve a fejére szerelt lézerfegyverek is mozgathatóak, amivel enyhe célzásokat lehet tenni a szomszédnak ha éjszaka hangoskodik. Az AT-ATC belsejében egy szoba található, ahová rengeteg Star Wars játék és neon világítás került. A bennünk élő gyermek most azonnal beköltözne.

Furze zseniális alkotása egy kisfiú kertjébe került, a bennünk élő gyermek irigykedik. A lépegető elkészítése egy hónapot vett igénybe, a folyamatot a lenti videóban láthatjátok.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)