Hirdetés

Star Wars: Az ébredő Erő - rémisztően sokan nevezik el gyermekeiket az egyik karakterről

|

A Suicide Squad bemutatkozása miatt igencsak megnőtt a Harley névre keresztelt babák száma, de a közelébe sem érhetnek annak a hullámnak, amit a Star Wars 7 indított el.

Hirdetés

A Star Wars: Az ébredő Erő kapcsán megoszlik a rajongók véleménye. Míg az egyik tábor dicséri J.J. Abrams munkáját, az ellentábor a múltidézést nehezményezi. Bármelyik csoportba is tartozzon valaki, az elvitathatatlan, hogy a film egyik legfontosabb karakterének neve jól cseng, és ezt a friss szülők közül is egyre többen ismerik fel. 

Hirdetés

Kylo Ren - kicsit váratlan - népszerűsége a ScreenRant szerint azt eredményezte, hogy az Amerikai Egyesült Államokban a Kylo név népszerűsége növekszik a leggyorsabban. Ezt támasztja alá az ottani társadalombiztosítási  igazgatóság is, amelynek forrásai alapján 2015-ben még csak a 3269. helyet tudhatta magáénak a név a népszerűségi listán, ám 2016-ban elképesztő módon már a 901. lett (!). 

Ez pedig csak fokozódik majd, hiszen december közepén jön a következő Star Wars film, Az utolsó Jedik, amelyben Kylo Rennek a korábbinál is fontosabb szerepe lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)