Hirdetés

Star Wars: Az ébredő Erő - fontos részletet fed fel Maz Kanata kimaradt jelenete

|

A Star Wars: Az ébredő Erő rengeteg új karaktert mutatott be, akiknek a hátterét rejtélyek övezik, de talán közülük is Maz Kanata volt a legtitokzatosabb. Az egyik kivágott jelenet viszont sokkal többet elárult róla.

Hirdetés

Sokaknak volt az az érzése, hogy egy hosszab változatot is szívesen megnéztek volna a Star Wars: Az ébredő Erőből, de mint kiderült, ilyet nem kapunk. Viszont a Collider kifaggatta a film speciális effektjeiért felelős szakembereket néhány kedvenc snittjükről, ami végül nem maradt a végleges változatban. A válaszaik pedig némi spoilert jelentenek a hetedik epizódot illetően, úgyhogy csak óvatosan a cikk további olvasásával.

Elárulták, hogy nagyjából tíz-húsz percet láthatunk majd a kimaradt jelenetek közül a Blu-Rayen, de azt még nem tudjuk, egészen pontosan melyik mozzanatokat kapjuk meg. A készítők szerint a választékban például volt néhány jól kinéző légiharc-jelenet is, aminek mennie kellett, a Han Solo hajóján elszabadult Rathtarokkal is hosszabban kergetőztek a folyosókon, ahogy egy snowspeeder-üldözés is egy az egyben a vágószoba padlóján végezte. A legérdekesebb viszont valószínűleg Chris Corbould kedvenc kimaradt jelenete, ami a különleges effektekkel életre keltett Maz Kanatához kapcsolódik.

Elmondása szerint amikor megtámadja Maz kastélyát az Első Rend, egy jelenetben az összes főbb szereplő Lupita Nyong'o karakterével együtt földalatti átjárókon együtt menekült volna. Az egyik kivágott snittben pedig Maz az Erő segítségével omlasztotta rá a plafont a lépcsőn lerohanó rohamosztagosokra. Bár a Star Wars VII végleges változatából is egyértelműen kiderül, hogy ismeri az Erőt, az sokat változtatott volna az összképen, hogy használni is tudja.

Szerintetek baj, hogy ez végül kimaradt a filmből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)