Hirdetés

Star Wars: Az ébredő Erő - nem csak a történet hasonlít a negyedik részre

|

Hasonlóan George Lucas előzmény-trilógiájához, a Star Wars: Az ébredő Erőben is sok az eredeti filmekre utaló képi utalás, ami még egyértelműbbé válik, ha megnézitek ezt a rajongói összehasonlítást.

Hirdetés

Az eredeti Csillagok háborúja trilógia annyira kiválóan sikerült, hogy nem tudunk, de nagyon nem is szeretnénk elszakadni tőle. Olyannyira, hogy az előzmény-trilógia forgatásakor George Lucas is elképesztően részletes utalásokat tett a korábban készült filmekre, amiben J. J. Abrams is követte a széria atyját.

Ugyanis amellett, hogy a történet hasonlóságait egyszerűen nem lehetett nem észrevenni a Star Wars: Az ébredő Erőt nézve, talán azt nem mindenki szúrta ki, hogy Abrams is újraalkotott több fontos snittet az Egy új reményből. Bár ő nem tette ezt olyan pontosan, mint korábban Lucas, egymás mellé téve a régi és az új képsorokat kiválóan látszanak a hasonlóságok. Ezt a munkát pedig egy egyetemen tanuló filmes, Zachary Antell el is végezte helyettünk, így az alábbi videóra kattintva láthatjátok, hogyan utalt vissza a hetedik epizód rendezője például Darth Vader első belépőjére, Leia megmentésére, vagy éppen az egyetlen megmaradt jedi első szereplésére a képernyőn.

Nektek tetszett az ilyen szoros visszautalás az eredeti trilógiára, vagy jobban örültetek volna egy drasztikusabban újító visszatérésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)