Hirdetés

Star Wars: Az ébredő erő - megérte várni a házilag elkészített trailerre (videó)

|

Bár fél évvel a trailer megjelenése után érkezett, a Star Wars: Az ébredő erő trailerének svédelt változata egyszerűen hibátlan. És még azt is megtudhatjuk belőle, hogyan építhetünk házilag saját R2-D2-t.

Hirdetés

Ha azt mondom, most jött ki a Star Wars: Az ébredő erő fél éve bemutatott trailerének feldolgozása, valószínűleg azt gondoljátok, komoly késésben vannak a videó alkotói, amit bemutatunk nektek. Valójában nyomós oka van, miért csak most jelent meg a 8-bites Mad Max alkotóinak Star Wars-trailere.

A CineFix csapata fogta magát, és az előzetes egy svédelt változatát készítették el, vagyis házi módszerekkel készített kellékekkel, hangeffektekkel, és a számítógépes grafikákat helyettesítő zseniális trükkökkel forgatták újra a kiváló trailert. Van itt minden a LEGO-rohamosztagosoktól kezdve a hamisan felénekelt filmzenéig, mi szem-szájnak ingere. A  srácok és lányok megosztották velünk azt is, hogyan készült ez a csoda, ahogy egymás mellett is megnézhetjük az eredeti és a házilag készült változatot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)