Hirdetés

Star Wars: Az ébredő Erő - itt a plakát, holnap indul a jegyelővétel

|

A film hazai forgalmazója is megerősítette, hogy holnaptól lefoglahatjuk helyeinket a Star Wars Az ébredő Erő vetítéseire.

Hirdetés

Nos, pontosan két hónap, és mozikba kerül a Star Wars: Az ébredő Erő, úgyhogy fel lehet rakni a védősapkát, valószínűleg a film első vetítése után két perccel már jönnek is a vélemények, nem beszélve a spoilerekről. 

Nem sokkal azután, hogy John Boyega posztolt egy rövid videót, felkerült a Star Wars hivatalos facebook oldalára a film plakátja, és azt is megerősítették, hogy valóban hétfőn (itthoni idő szerint kedden hajnali fél 3 után), a Monday Night Football közben mutatják be az utolsó előzetest. Íme a plakát, lehet elemezgetni:

Emellett a hazai forgalmazó, a Forum Hungary bejelentette, hogy a mozikban holnap indul a jegyelővétel, így aki elsők között szeretné látni, mihamarabb látogassa meg valamelyik egységet, de vigyen kaját, várhatóan mindenhol nagy lesz a sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)