Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedi - megint felújítanak egy ikonikus járművet

|

Ahogy a Star Wars VII-ben az X-Wingeket, úgy a folytatásban is láthatjuk az egyik az eredeti trilógiából ismert szerkezet felújított változatát. Nem egy repülő vagy űrhajó lesz az.

Hirdetés

Gondolkodjatok egy kicsit: melyik az első jármű, ami eszetekbe jut, ha szóba kerül a Star Wars? A Snowspeeder? Az X-szárnyúak? Esetleg az AT-AT?

Nos, ha az utolsó, akkor van egy jó hírünk: a Making Star Wars jelentése szerint az Első Rend újragondolta a lépegetők koncepcióját, és Az utolsó Jediben már egy átalakított változat fog szerepelni. Egyrészt kétszer akkorára készítik, mint az AT-AT-ket, másrészt megerősítik és megvastagítják a lábait, hogy ne lehessen kötéllel elgáncsolni. Vajon a ellenállók meg erősebb kötéllel készülnek? Egyébként First Order Heavy Assault Walkernek fogják hívni, de a FOHAW annyira nem dallamos, mint az AT-AT.

Számítsatok egyébként óriási csatára, valahol muszáj lesz bevetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)