Hirdetés

Mégsem írnak Star Wars filmeket a Trónok harca írói

|

Idő kérdése volt, hogy mikor jelentik ezt be, miután pár hónapja leszerződtek a Netflixszel.

Hirdetés

Már nagyjából sikerült túltennünk magunkat azon a traumán, amit a Trónok harca befejező évada okozott, nem haragszunk Dumbra és Dumberre, avagy David Benioffra és D.B. Weissre. Ők is tudják, hogy rosszat tettek.

Hirdetés

Úgy volt, hogy egy új Star Wars trilógiát fognak készíteni, azonban miután a Netflixszel lepaktáltak, hirtelen megtelt a naptárjuk. Beszélgettek George Lucasszal és a franchise-ért jelenleg felelős csapattal is, és örökre hálásak lesznek a lehetőségért, de választaniuk kellett, ezért úgy döntöttek, a netflixes projekteket helyezik előtérbe. Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke azt nyilatkozta, reméli, hogy idővel visszatérnek majd. Rian Johnson és Kevin Feige azért továbbra is megpróbálják jó irányba vinni a szériát a jövőben, kíváncsian várjuk, ki csatlakozik még hozzájuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)