Hirdetés

Carrie Fisher lett volna az utolsó jedi a hamarosan megjelenő Skywalker korában

|

A színésznő testvére nyilatkozott arról, hogy milyen fontos szerepet játszott volna Fisher a Skywalker saga lezáró darabjában.

Hirdetés

Hamarosan a mozikba kerül a Star Wars: Skywalker kora, mely nem csak az új trilógia, de az egész Skywalker-történet végére hivatott pontot tenni. Carrie Fisher 2016-ban bekövetkezett halála miatt jócskán meg kellett variálni a történetszálakat, de a színésznő még egyszer utoljára feltűnik a filmekben, hála néhány, Az ébredő Erőhöz felvett, de végül nem használt jelenetnek.

Hirdetés

Todd Fisher nemrégiben nyilatkozott arról, hogy testvére milyen fontos szerepet töltött volna be az utolsó filmben. Elmondása szerint az volt az terv, hogy mindhárom filmben lesz egy-egy központi szereplő az eredeti trilógiából; Han Solo volt az első Az ébredő Erőben, Luke Skywalker követte Az utolsó Jedikben, a sort pedig Leia hercegnő zárta volna. Carrie Fisher öccse azt is hozzátette, hogy nem akármilyen lezárást tervezetek Leiának, mivel ő lett volna az utolsó jedi; ebből arra következtethetünk, hogy Rey kiképzését ő fejezte volna be. 

Egy olyan pletyka is szárnyra kapott, hogy a Skywalker korában egy olyan jelenetet is láthatunk majd, melyben Luke és Leia még fiatalon jedi kiképzésben vesznek részt. Ezt ugyan egy hivatalos forrás sem erősítette meg, de Az utolsó jedikben kiderült, hogy Leia is erőhasználó, így megalapoztak annak a szálnak, hogy az idős hercegnő valamilyen módon oktathassa Reyt Luke után.

A Star Wars: Skywalker kora december 19-én debütál a mozikban, ekkor fény derül arra, hogy hogyan sikerül elvarrni a szálakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)